IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С 2018 г. приключва периодът на поскъпване на долара

След големите разпродажби през последната година активите на развиващите се пазари могат да се окажат големите печеливши през 2019 г.

09:00 | 25.12.18 г. 4
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 13:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 5 rate down comment 3
крас
преди 5 години
Системата САЩ - КИТАЙ , при която едните са КОНСУМАТОРИ , а другите ОБСЛУЖВАЩИ ГИ ще продължи да действа, като всички останали зависимости с трети страни ще са функция на тези отношения. Ще продължи ли този танц между двата гиганта и докога?Ако зависеше от Тръмп той би се разделил с Китай на мига но се оказа , че тази негова идея е КАУЗА ПЕРДУТА. КИТАЙ Е ЗАХАПАЛ САЩ КАТО ЗМИЯ ЖАБАТА , вкарвайки в нея соковете на разложението и разпада. Не се ли превърна АМЕРИКА в кученцето на ПАВЛОВ изградило един УСЛОВЕН РЕФЛЕКС моделиран в канцелариите на ЦК на ККП ???Този УСЛОВЕН РЕФЛЕКС е довел САЩ до такива зависимостти , че те без КИТАЙ и работещата за нея икономика не биха богли да съществуват!Тръмп е обречен защото проблема вече не е в Китай , а в изграденото в САЩ консуматорско общество, което не може да съществува бз Китайските глезотии!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 11 rate down comment 13
Sandy
преди 5 години
Курса на долара в края на тази година трябваше да бъде 1.40 - 1.50 за лев, но ФЕД изкуствено го задържаха над реалното ниво с повишаването на лихвите. Всяко изкуствено нещо е временно, нали знаете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 8
Pyramid
преди 5 години
Иде време доларът да пада. Огромната финансова помпа трябва да препомпи еди ресурси, така или иначе.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 4
lozkhris
преди 5 години
С други думи - отново се заформя ситуация,която да способства ново ограбване на спестяванията на населението по света - В Америка, Европа, Англия... Борсите са в стръмен спад, което не беше очаквано само от наивниците вярващи в мантрата "непрекъснат ръстеж". Борбата Рокафелър-Ротшилд се задълбочава. Но сега е време за празници...да гледаме телевизия, турски сериали и реклами на Дуфалак и памперси и да не мислим за нищо...точно както през всеки друг ден от 365-те. Buon Natale
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още